هجوم هشدارها به ترامپ: اجازه اقدام نظامی علیه ایران را ندهد

کد خبر: 1364845

بنن مشاور و استراتژیست پیشین ترامپ، به وی هشدار داد که اجازه اقدام نظامی علیه ایران را ندهد و تاکید کرد که ورود آمریکا به یک جنگ دیگر در خاورمیانه، باعث از هم پاشیدن ایالات متحده می شود.

هجوم هشدارها به ترامپ: اجازه اقدام نظامی علیه ایران را ندهد

«استیو بنن» استراتژیست سابق «دونالد ترامپ» در دولت نخست وی ، به رئیس‌جمهوری آمریکا هشدار داد که در صورت پیوستن به اسرائیل در جنگ علیه ایران، ایالات متحده دچار از هم پاشیدگی خواهد شد.

به گزارش روز پنج‌شنبه ایرنا از روزنامه فایننشال تایمز، بنن مشاور و استراتژیست پیشین ترامپ، به وی هشدار داد که اجازه اقدام نظامی علیه ایران را ندهد و تاکید کرد که ورود آمریکا به یک جنگ دیگر در خاورمیانه، باعث از هم پاشیدن ایالات متحده می شود.

وی که در دولت نخست ترامپ سمت استراتژیست رئیس جمهور را برعهده داشت، در این خصوص گفت: «حرف من در حال حاضر این است که اسرائیلی‌ها باید کاری را که شروع کرده‌اند، تمام کنند. آنها این (جنگ) را شروع کردند. آنها باید تمامش کنند. ما نمی‌توانیم دوباره این کار را انجام دهیم. ما کشور را دچار از هم پاشیدگی می کنیم. نمی‌توانیم عراق دیگری داشته باشیم».

اظهارات بنن در واشنگتن پس از آن مطرح می شود که ترامپ در حال بررسی پیوستن به اسرائیل در حمله به ایران است. رئیس جمهوری آمریکا دیروز چهارشنبه در کاخ سفید در جمع خبرنگاران گفت: «ممکن است این کار را انجام دهم. ممکن است این کار را نکنم. منظورم این است که هیچ کس نمی‌داند من چه کار خواهم کرد.»

فایننشال تایمز خاطرنشان کرده است که بنن به عنوان یکی از چهره‌های شناخته شده جنبش «ماگا» (Make America Great Again) تنها عضو این گروه حامی ترامپ نیست که با ورود به جنگ اسرائیل علیه ایران مخالف است. تاکر کارلسون مجری سابق فاکس نیوز، مت گائتز نماینده سابق فلوریدا در کنگره و مارجوری تیلور گرین نماینده جورجیا، از جمله دستیاران ترامپ بوده‌اند که خواستار خویشتنداری وی شده اند.

نتایح جدیدترین نظرسنجی افکار عمومی در آمریکا نیز حاکی است که بیشتر طرفداران ترامپ با حمله آمریکا به ایران مخالفت دارند. نتایج نظرسنجی روزنامه انگلیسی «اکونومیست» با همراهی موسسه نظرسنجی «یوگاو» که اوایل این هفته انجام شد، نشان می دهد که تنها ۱۹ درصد از ورود آمریکا به این جنگ حمایت می کنند.

بنن در بخش دیگری از اظهاراتش گفت: «توصیه‌اش به رئیس‌جمهور آن است که به جای عجله در تصمیم‌گیری، وقت بگذارد».

او افزود: «قرار نیست این حمله فردا یا پس‌فردا اتفاق بیفتد. رئیس جمهور باید وقت بگذارد و با مشاورانش این موضوع را مورد بررسی قرار دهد». وی همچنین خواستار مشورت ترامپ با متحدان منطقه ای از جمله محمد بن سلمان ولیعهد عربستان شد.

به گزارش ایرنا، رژیم صهیونیستی جمعه گذشته با نقض آشکار قوانین بین‌المللی و حاکمیت ملی ایران، مناطقی در تهران و برخی شهرهای دیگر را هدف حمله نظامی قرار داد. در جریان این حمله تروریستی، شماری از فرماندهان نظامی، دانشمندان و شهروندان غیرنظامی به شهادت رسیدند.

در پی این اقدام، نیروهای نظامی ایران عملیات وعده صادق -۳ را علیه این رژیم آغاز کردند.

نیویورک تایمز: ترامپ در صورت حمله به ایران، تصمیمی عجولانه و غیرمنطقی خواهد گرفت

 روزنامه نیویورک تایمز با یادآوری اشتباهات واشنگتن در سال ۲۰۰۳ و حمله به عراق، نوشت: دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا در صورت تهاجم به ایران تصمیمی عجولانه و غیرمنطقی خواهد گرفت.

به گزارش روز پنج‌شنبه ایرنا از این روزنامه پرشمارگان آمریکایی، بیش از ۲۲ سال پیش، واشنگتن مضطربانه دستور حمله به عراق را صادر کرد و انتظار می رفت حمله آن زمان که به گفته جورج دابلیو بوش رئیس جمهوری وقت ایالات متحده «ماموریت انجام‌شده» سریع و پیروزمندانه باشد، ۹ سال پیش با برجای گذاشتن بیش از چهار هزار آمریکایی و ۱۰۰ هزار عراقی کشته شده با عقب نشینی خاتمه یافت.

اما حالا شبح جنگ عراق اکنون بر فراز واشنگتن بار دیگر سایه افکنده است و ترامپ که در زمان کارزار انتخاباتی خود علیه حضور آمریکا در جنگ های طولانی مبارزه می‌کرد، اکنون در حال بررسی ورود به درگیری میان ایران و اسرائیل است.

ولی نصر آمریکایی ایرانی‌تبار و استاد دانشگاه جان هاپکینز در این خصوص گفت: «بخش زیادی از ماجرای کنونی همان داستان تکراری گذشته است. زمانی ما تمام حرف‌های خوشحال‌کننده در مورد عراق را باور می‌کردیم. اما تک تک فرضیات اشتباه از آب درآمد».

وی افزود:« اکنون شباهت‌های زیادی وجود دارد. دولت جورج دابلیو بوش و متحدانش حمله به عراق را «راه آسانی» می‌دیدند. هرچند اختلافات داخلی بر سر اطلاعاتی که جنگ را توجیه می‌کرد، وجود داشت. اما گروهی از نومحافظه‌کاران به شدت به دنبال فرصتی برای خلاص شدن از شر صدام حسین دیکتاتور وقت عراق، بودند».

تحلیلگر نیویورک تایمز نیز خاطرنشان کرده است که امروز متحدان ترامپ استدلال می‌کنند کمک به اسرائیل با انداختن بمب‌های «سنگرشکن» بر روی تاسیسات زیرزمینی فردو، می‌تواند خاورمیانه را متحول کند. درواقع برخی نومحافظه‌کاران همانند دوره پیش از جنگ عراق در تلاش برای حمله آمریکا به ایران هستند.

اما برخی مقامات آمریکایی نگرانند که اگر ایالات متحده فردو را بمباران کند، جنگ گسترده‌تری منطقه را فرگیرد؛ از جمله حملات تلافی‌جویانه شبه نظامیان مورد حمایت تهران به پایگاه‌های آمریکا در منطقه و حملات حوثی ها به کشتی‌ها در دریای سرخ.

دریاسالار ویلیام اف. فالون که در سال‌های ۲۰۰۷ و ۲۰۰۸ سمت فرماندهی مرکزی امریکا را در خاورمیانه برعهده داشت، دیروز چهارشنبه نسبت به از کنترل خارج شدن ایران پس از حمله آمریکا ابراز نگرانی کرد.

وی در این خصوص با طرح این سوالات که «نقشه چیست؟ استراتژی چیست؟ وضعیت نهایی مطلوب چیست؟»، افزود: «نداشتن سلاح هسته‌ای توسط ایران چیزی است که کمتر کسی با آن مخالف است. اما ما با ورود احتمالی به مناقشه ایران و اسرائیل یک تصمیم عجولانه و غیرمنطقی می گیریم».

به گزارش ایرنا، بامداد روز جمعه ۲۳ خردادماه، در پی حمله تروریستی رژیم صهیونی به تهران و تعدادی از شهرهای کشور، شماری از فرماندهان نظامی، دانشمندان و مردم غیرنظامی به شهادت رسیدند.

به دنبال این جنایت رژیم صهیونیستی، رهبر انقلاب - جمعه شب - در یک پیام تلویزیونی تاکید کردند: نیروهای مسلح، رژیم رذل صهیونی را بیچاره خواهند کرد.

جمهوری اسلامی ایران در پاسخ به حمله وحشیانه رژیم صهیونیستی، عملیات وعده صادق ۳ را (شامگاه جمعه) با شلیک ده‌ها فروند موشک‌ به سمت سرزمین‌های اشغالی آغاز کرد.

به دنبال تداوم تجاوزگری رژیم صهیونیستی تاکنون، مراحل بعدی عملیات وعده صادق ۳ نیز روزهای بعد انجام شد که گزارش‌های میدانی، تصاویرماهواره‌ای و شنود اطلاعاتی حاکی از اصابت موثر ده‌ها موشک به اهداف راهبردی است.

نشریه آمریکایی: مواضع ضد ایرانی ترامپ حامیانش را هم دچار تفرقه کرده است

نشریه آمریکایی با اشاره به مخالفت فزاینده حامیان رئیس‌جمهور آمریکا و افراد وابسته به جنبش «آمریکا را دوباره شکوهمند کنیم» با تصمیم احتمالی او برای حمله به ایران نوشت: «تصمیم احتمالی ترامپ برای حمله به ایران در بین حامیان او تفرقه ایجاد کرده است.»

به گزارش ایسنا، از زمان شروع حملات تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی به ایران در بامداد جمعه، «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا با حمایت از این جنایات و بیان اظهاراتی درباره خواسته احتمالی خود برای حمله به ایران بحث‌ برانگیز شده است.

در همین راستا، نشریه آمریکایی نوشت: «بزرگترین متحدان جمهوری‌خواه ترامپ درحال یافتن خودشان در شرایطی برضد رئیس‌جمهوری هستند که عمدتاً انزواگرا است.»

نشریه آمریکایی افزود: «استیو بنن، یکی از مشهورترین و مؤثرترین صداهای ائتلاف اول آمریکا ترامپ از واشنگتن خواست تا از پیوستن به کارزار نظامی اسراییل علیه برنامه هسته‌ای ایران خودداری کند.»

بنن در نشستی در واشنگتن به خبرنگاران گفت: «ما نمی‌توانیم دوباره این کار (جنگ ابدی تازه) را انجام دهیم. کشور از هم فرو خواهد پاشید. نمی‌توانیم عراقی دیگر داشته باشیم.»

«تاکر کارلسون» یکی از روزنامه‌نگاران مشهور آمریکایی و افراد نزدیک به ترامپ نیز ضمن بیان مخالفت فزاینده خود با حمله احتمالی آمریکا به ایران، درحال بیان اظهاراتی مشابه ترامپ است.

«تیلور گریین» سناتوری آمریکایی و یکی از صداهای مطرح جنبش «آمریکا را شکوهمند کنید» ترامپ نیز در روزهای اخیر مخالفت آشکار خود با هرگونه طرح درباره حمله آمریکا به ایران را اعلام کرده است.

او گفت: «هرکسی که درحال درنظر گرفتن مشارکت کامل آمریکا در جنگ ایران و اسرائیل است، به جنبش اول آمریکا و آمریکا را شکوهمند کنید تعلق ندارد. ما از جنگ‌های خارجی خسته و بیزار شده‌ایم.»

به اذعان نشریه آمریکایی این اختلاف و تفرقه فزاینده در گفت‌وگوی اخیر کارلسون با «تد کروز» سناتوری نئوکان و ضدایرانی مشهور «به وضوح آشکار شد.»

در این گفت‌وگو کارلسون درحالی که از خواسته کروز برای سرنگونی دولت ایران و نابودی این کشور انتقاد می‌کرد شاهد حمایت تمام‌قد این سناتور آمریکایی از تصمیم احتمالی ترامپ برای حمله به ایران بود.

همزمان با شکل‌گیری تفرقه‌ای فزاینده در بین حامیان ترامپ، سناتورهای دموکرات و برخی از جمهوریخواهان کنگره آمریکا درحال کار روی طرحی برای محدود کردن توانایی ترامپ برای ورود به جنگی علیه ایران هستند.

 

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

تازه های سایت