تداوم موج خودکشی در ارتش صهیونیستی

کد خبر: 1369162

پایگاه عبری زبان حدشوت للوستنزورا" در خبری در این رابطه اعلام کرد، یک نظامی اسرائیلی امروز دوشنبه در یکی از پادگان‌های ارتش در شمال (فلسطین اشغالی) دست به خودکشی زد تا آمار خودکشی در این هفته به 2 نفر برسد.​

تداوم موج خودکشی در ارتش صهیونیستی

دو مورد  خودکشی در یک هفته، آمار تلفات ارتش رژیم صهیونیستی به خاطر فشارهای ادامه دار جنگ در غزه است.

به گزارش گروه عبری خبرگزاری تسنیم پایگاه عبری زبان حدشوت للوستنزورا" در خبری در این رابطه اعلام کرد، یک نظامی اسرائیلی امروز دوشنبه در یکی از پادگان‌های ارتش در شمال (فلسطین اشغالی) دست به خودکشی زد تا آمار خودکشی در این هفته به 2 نفر برسد.

به گزارش این رسانه، جسد بی جان این نظامی اسرائیل در حالی که دست به خودکشی زده بود، در داخل پادگانی در شمال (فلسطین اشغالی) پیدا شد.

این رسانه توضیحات بیشتری در رابطه با نحوه این خودکشی ذکر نکرده اما خبر داد، او دومین نظامی است که طی 7 روز گذشته دست به خودکشی زده و با مرگ وی شمار نظامیان خودکشی کرده در یک ماه گذشته به سه نفر رسید.

بیش از 10 روز پیش بود که جسد بی جان یک نظامی ذخیره 30 ساله در داخل خودرو اش در شهرک تفوح در جنوب شرق نابلس پیدا شده بود.

پنج شنبه پیش هم جسد یک نظامی ذخیره در در محله هار حوما در قدس پیدا شد اما ارتش اسرائیل و نهادهای رسمی حاضر به ارائه هیچ نوع اطلاعاتی در رابطه با جزئیات این امر نشدند.

رسانه اسرائیلی: ارتش با کمبود مهمات و فرسایش شدید نیروها روبروست

یک تحلیل‌گر صهیونیست در تشریح حال و وضع ارتش صهیونیست در نوار غزه، نوشت، مهمات رو به پایان، نیروها به شدت فرسوده و جان اسرا به شدت به خطر افتاده‌اند.

به گزارش گروه عبری خبرگزاری تسنیم، امیر بوحبوط تحلیل‌گر مسایل نظامی در گزارشی تحلیلی در پایگاه خبری عبری زبان واللا نوشت، ارتش اسرائیل با مشکل تامین پشتیبانی و لجستیکی مواجه است، نیروها به شدت فرسوده شده‌اند در حالی که جان اسرا به شدت به خطر افتاده است، وقت دستیابی به توافق فرا رسیده است.

به نوشته این تحلیل‌گر صهیونیست، بعد از نزدیک به دو سال از جنگ مستمر در نوار غزه، نتایج این جنگ به تدریج در حال نمایان شدن است، همچنان 20 اسیر زنده در آنجا در اسارت حماس به سر می‌برند و خطری که از 645 روز پیش آنها را تهدید می‌کرد همچنان آنها را تهدید می‌کند، اما علاوه بر دلیل واضح و مشخص لزوم آزادی اسرای زنده از طریق توافق، بسیاری از دلایل نظامی هم این رویکرد را تایید می‌کند و از انجام توافق آتش بس منجر به آزادی اسرا حمایت می‌کند.

در اینجا این پرسش مطرح می‌شود که چرا در این برهه خاص ما نیازمند دستیابی به توافق برای آزادی اسرا هستیم؟

در کنار خستگی و فرسودگی شدید نیروهای کادر و ذخیره مسایل دیگری هم وجود دارند که کار فرماندهان نظامی و امنیتی را برای تصمیم گیری دشوار می‌کنند.

اولا و پیش از هر چیز، مشخص است که هر روزی که می‌گذرد جان 20 اسیر اسرائیلی بیشتر در معرض خطر قرار می‌گیرد.

اسرای آزاد شده تاکید دارند که شدیدتر شدن جنگ شرایط نگهداری و اسارت آنها را وخیم تر می‌کند، زیرا حماس نگران حمله ارتش اسرائیل است و به طور حتم بعد از یک سال و نیم از زندگی در چنین شرایطی به طور حتم شرایط جسمی این افراد به شدت دشوار خواهد بود.

جدول احضار نیروهای ذخیره در ارتش اسرائیل که باید از 75 روز بیشتر نشود و نیز سیستم جایگزینی این نیروها باعث شده است تا بار بسیار سنگین و وحشتناکی بر اقشار مختلف حاضر در نیروهای ذخیره تحیمل شود، از افراد متاهل گرفته تا آنهایی که سرپرست خانواده هستند، تا دانشجو گرفته و تاجران و نیز صاحبان شغل‌های آزادی همه از این امر متاثر شده‌اند.

بسیاری از آنها بیش از 300 روز در خدمت ذخیره حضور داشتنه اند، مدتهاست در خدمت هستند و همچنان بار امنیتی بر دوش آنها قرار داده شده است، این در حالی است که میانگین جذب سرباز پایین آمده است و باعث شده است تا ارتش اسرائیل و سیستم ذخیره در آستانه فروپاشی قرار بگیرد.

این بحران به طور حتم بازتاب خود را بر انگیزه و نیز آمادگی جسمی نیروها خواهد داشت.

افسران عالی رتبه ذخیره تاکید می‌کنند که این شکاف به طور بالفعل گسترش یافته و گسترش بیشتری هم پیدا خواهد کرد.

در سایه افزایش فشار بر نیروهای ارتش اسرائیل به دلیل کثرت ماموریت‌های محوله و جبهه‌های مختلف، ساختار نظامی اسرائیل تصمیم گرفت نیروهای سرباز را که در دوره آموزشی به سر می‌برند هم به ماموریت‌های مختلفی در طول مرزها گسیل داشته و حتی به عمق نوار غزه بفرستد.

این کار به خودی خود باعث ایجاد شکافی بزرگ در سطح آموزشی و مهارتی نظامیان اسرائیلی می‌گردد.

در بعد لجستیکی هم فشار وارد بر تجهیزات ارتش اسرائیل باعث شده است تا تانک‌ها و نفربرهای زرهی و دیگر تجهیزات سنگین مهندسی، نیازمند تعمیر و سرویس می‌شوند اما به دلیل فشار ماموریت‌ها مجبور هستند این سرویس‌ها و تعمیرات را در عمق اراضی فلسطینی و در شرایطی پیچیده و با ریسک پذیری بالا انجام دهند.

اگر پای صحبت افسران میدانی قرار بگیرید متوجه می‌شود که تمامی ابزارها و ادوات میدانی نیازمند تغییرات کامل هستند، باید قدرت و کارآمدی آنها بالاتر بروند و بعد از استفاده حدود دو سال مداوم از آنها باید تعویض شوند.

علاوه بر آن نیاز به ذخایر مهمات هم کاملا مشهود است، شاید آتش بس تواند این ذخایر را جایگزین کند.

یک منبع نظامی در این رابطه به واللا گفت: این یک جنگ مستمر است و بار بی سابقه‌ای را بر ارتش اسرائیل وارد کرده است که طی دهه‌های اخیر اصلا آن را تجربه نکرده است.

به اعتقاد افسران عالی رتبه ارتش اسرائیل، نیاز به تقویت وتوانمندی‌های عملیاتی ارتش اسرائیل برای جنگ‌های شدید در جبهه‌های دیگر یک نیاز مبرم است، زیرا ضرورتا ادامه این جنگ در نوار غزه نخواهد بود، بلکه باید خود را برای مقابله با حزب الله در طول مرز لبنان و شاید برای غافلگیری‌های دیگر در مرزهای شرقی آماده شویم، احتمال بالا گرفتن تنش و درگیری در یهودا و سامره (کرانه باختری) هم شدیدا وجود دارد.

دشمنان اسرائیل امروز به چشم می‌بینند که عملیات مستمر در نوار غزه توانمندی‌های ارتش اسرائیل را متزلزل کرده است، ارتش اسرائیل باید ارتش اسرائیل چاره‌ای برای فرسایش مستمر خود پیدا کند.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

تازه های سایت