قیمت بازار و کارخانه دنا | معامله دنا پلاس بورسی چقدر سود دارد؟

کد خبر: 1367541

طبق قیمت بازار و کارخانه محصولات سایپا در تیر ۱۴۰۴، قیمت دنا پلاس بورسی در کارخانه حدود ۸۶۷ میلیون تومان تعیین شده است درحالی که این خودرو در بازار آزاد به قیمت ۹۵۳ میلیون تومان به فروش می‌رسد بدین ترتیب قیمت کارخانه و بازار این مدل دنا حدود ۸۶ میلیون تومان اختلاف دارد.

قیمت بازار و کارخانه دنا | معامله دنا پلاس بورسی چقدر سود دارد؟

در این گزارش اختلاف قیمت کارخانه و بازار آزاد دنا را بخوانید

 

به گزارش سرویس خودرو اقتصادآنلاین، طبق قیمت بازار و کارخانه محصولات سایپا در تیر ۱۴۰۴، قیمت دنا پلاس بورسی در کارخانه حدود ۸۶۷ میلیون تومان تعیین شده است درحالی که این خودرو در بازار آزاد به قیمت ۹۵۳ میلیون تومان به فروش می‌رسد بدین ترتیب قیمت کارخانه و بازار این مدل دنا حدود ۸۶ میلیون تومان اختلاف دارد.

قیمت بازار دنا پلاس MT۶ (رینگ فولادی) نیز به ۱ میلیارد و ۲ میلیون تومان رسیده است اما در کارخانه حدود ۹۱۲ میلیون تومان قیمت دارد به همین ترتیب در صورت معامله این خودرو نزدیک به ۹۰ میلیون تومان سود خواهید کرد. درصورتی که دنا پلاس توربو اتوماتیک (آپشنال) را از کارخانه با قیمت ۱ میلیارد و ۱۵۰ میلیون تومان بخرید و در بازار با قیمت ۱ میلیارد و ۲۳۳ میلیون تومان بفرشید حوالی ۸۳ میلیون تومان سود خواهید کرد. جهت استعلام قیمت کارخانه و بازار دنا  در تیر ۱۴۰۴ جدول زیر را مطالعه کنید.

قیمت کارخانه و بازار دنا - تیر ۱۴۰۴

برند قیمت بازار (تومان) قیمت کارخانه (تومان) اختلاف قیمت(تومان)
دنا پلاس بورسی ۹۵۳,۰۰۰,۰۰۰ ۸۶۷,۹۲۴,۰۰۰ ۸۶,۰۰۰,۰۰۰
دنا پلاس MT۶ (رینگ فولادی) ۱,۰۰۲,۰۰۰,۰۰۰ ۹۱۲,۱۴۹,۰۰۰ ۹۰,۰۰۰,۰۰۰
دنا پلاس MT۶ ۱,۰۲۴,۰۰۰,۰۰۰ ۹۳۰,۸۴۱,۰۰۰ ۹۴,۰۰۰,۰۰۰
دنا پلاس توربو اتوماتیک (آپشنال) ۱,۲۳۳,۰۰۰,۰۰۰ ۱,۱۵۰,۹۴۳,۰۰۰ ۸۳,۰۰۰,۰۰۰

مقایسه طراحی داخلی دنا با پژو پارس

اختلاف ظاهر پژو پارس و دنا در طراحی کابین بیش‌ازپیش هویدا می‌شود؛ چراکه دنا از طرح نسبتا نوین داشبورد به سبک برخی محصولات قدیمی‌تر هیوندای سود می‌برد و جلوه‌های بصری فضای داخلی آن، به‌مراتب چشم‌نوازتر از پژو پارس به نظر می‌رسد. کنسول میانی داشبورد، مجهز به نمایش‌گر تصویری با دریچه‌های هواکش‌عمودی و نیز سبک‌طراحی تودری‌های دنا بسیار جذاب‌تر از ادوات کابین پژو پارس دیده می‌شوند.

مواد به‌کاررفته در ساخت متعلقات کابین هر دو خودرو با توجه به بازه قیمت پژو پارس و دنا، از جنس پلاستیک‌خشک است و کیفیت آن‌ها نامرغوب ارزیابی می‌شود. از سوی دیگر، گرچه فاصله بین محور چرخ‌های این دو خودرو تفاوت چندان قابل‌توجهی نسبت به یکدیگر ندارد، اما عرض بیشتر دنا منجر به فضای جادارتر آن به‌ویژه از نظر محدوده شانه‌های سرنشینان خواهد شد. با این حال، ۴ تا ۵ سرنشین بزرگسال به‌راحتی می‌توانند از کابین هر دو خودرو استفاده کنند. در بحث فضای صندوق نیز دنا گشاده‌دست‌تر ظاهر شده است و ظرفیت ۵۰۰ لیتری محفظه بار خود را به رخ فضای ۴۷۰ لیتری پژو پارس می‌کشد. درمجموع، باید گفت دنا از لحاظ طراحی‌کابین، یک سروگردن بالاتر از پارس قرار دارد و برنده مقایسه دنا و پژو پارس از لحاظ طراحی داخلی شمرده می‌شود. برای اطلاع از قیمت دنا کلیک کنید.

دنا از روبرو چهره‌ای خشن دارد و نوع طراحی عقب خودرو نیز بر ویژگی‌های اسپرت بودن این ماشین تاکید می‌کند. اگر برایتان سوال پیش آمده است که در نهایت کدام یک از این دو خودرو زیباتر هستند و بلاخره دنا بخریم یا تیبا ۲ باید بگوییم اگرچه تشخیص زیباتر بودن یک خودرو کاملا سلیقه‌ای است، اما از هر زاویه‌ای که نگاه کنید دنا به‌مراتب جذاب‌تر و مدرن‌تر از تیبا دو به نظر می‌رسد. مگر اینکه انتخاب شما یک هاچبک جمع و جور در برابر یک سدان خانوادگی باشد.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 
Markets

تازه های سایت