لاپید: اسرائیلیها خواهان پایان جنگ و بازگشت اسرا هستند
«یائیر لاپید» رئیس اپوزیسیون و نخستوزیر پیشین رژیم صهیونیستی در اظهاراتی، به شدت از سیاستهای کابینه «بنیامین نتانیاهو» نخستوزیر این رژیم در خصوص جنگ غزه انتقاد کرد و گفت: آقای نخستوزیر، تنها کسانی که در حال مهندسی واقعیت هستند، کارکنان دفتر خود شما هستند. اگر آنها حقیقت را به شما میگفتند، میفهمیدید که اسرائیلیها خواهان پایان این جنگ و بازگشت اسرا هستند.

رئیس اپوزیسیون رژیم صهیونیستی در سخنانی صریح خطاب به نخستوزیر این رژیم، تأکید کرد که افکار عمومی در سرزمینهای اشغالی دیگر جنگ غزه را بیفایده میدانند و خواهان پایان آن و بازگرداندن اسرا هستند.
به گزارش روز دوشنبه ایرنا به نقل از خبرگزاری سما، «یائیر لاپید» رئیس اپوزیسیون و نخستوزیر پیشین رژیم صهیونیستی در اظهاراتی، به شدت از سیاستهای کابینه «بنیامین نتانیاهو» نخستوزیر این رژیم در خصوص جنگ غزه انتقاد کرد و گفت: آقای نخستوزیر، تنها کسانی که در حال مهندسی واقعیت هستند، کارکنان دفتر خود شما هستند. اگر آنها حقیقت را به شما میگفتند، میفهمیدید که اسرائیلیها خواهان پایان این جنگ و بازگشت اسرا هستند.
وی افزود: اسرائیلیها نه فقط آمادهاند جنگ را در ازای بازگرداندن اسرا پایان دهند، بلکه به وضوح درک کردهاند که این جنگ بیسرانجام است. این مردم از واقعیت جدا نیستند؛ آنها با سربازانی که از غزه بازمیگردند صحبت میکنند و بهخوبی میدانند که این راه، راه پیروزی نیست.
لاپید با اشاره به تلفات سنگین در میان نیروهای مهندسی ارتش رژیم صهیونیستی، گفت: تنها مهندسی آگاهانه ای که در غزه انجام میشود، کار سربازان مهندسی رزمی است که به شکل وحشتناکی کشته میشوند.
وی ادامه داد: اسرائیلیها میدانند که بدون ایجاد یک قدرت جایگزین در غزه، حماس باقی خواهد ماند. اگر این جنگ راهحل سیاسی نداشته باشد، تا ابد ادامه خواهد یافت.
وی تصریح کرد: اگر این جنگ بینتیجه و بیفایده است، پس لااقل اسرا را بازگردانیم، به مرزها عقبنشینی کنیم، نیروها را بازسازماندهی کنیم و سپس تصمیم بگیریم که گام بعدی چه باید باشد.
لاپید در انتقادی شدیداللحن نسبت به طرح کابینه بنیامین نتانیاهو برای ایجاد «شهر انسانی» در نوار غزه هشدار داد و آن را ایدهای غیرعملی و بسیار پرهزینه توصیف کرد.
لاپید گفت: کابینه نتانیاهو قصد دارد چیزی به نام شهر انسانی در غزه ایجاد کند که در آن بیش از ۶۰۰ هزار نفر از مردم غزه زندگی کنند. اما سؤالات جدی در این باره وجود دارد. آیا به ساکنان اجازه خروج داده میشود؟ اگر نه، چگونه مانع خروج آنها خواهند شد؟ آیا این شهر با حصار محصور خواهد شد؟ اگر چنین است، چه نوع حصاری؟ عادی یا الکتریکی؟»
وی ادامه داد: چند نظامی برای حفاظت از این حصارها لازم است؟ اگر کودکی بخواهد از این شهر خارج شود، چه واکنشی نشان خواهند داد؟ چه کسی آب، غذا و برق این شهر را تأمین خواهد کرد؟ اگر بیماری یا اپیدمی شیوع یابد، چه کسی مسئول درمان خواهد بود؟
لاپید افزود: مهمتر از همه، هزینه این پروژه چقدر خواهد بود؟ حتی محافظهکارانهترین برآوردها، رقم ۱۵ میلیارد شِکِل را نشان میدهد و برخی ارزیابیهای نظامی از رقمی بالاتر از ۲۰ میلیارد شِکِل سخن میگویند.
وی در پایان این طرح را «دیوانگی» نامید و گفت: این شهر در غزه هیچگاه ساخته نخواهد شد. این فقط یکی دیگر از توهمات بیپایه این کابینه است. قبل از آنکه شکست خود را بپذیرند، میلیاردها شِکِل را به هدر خواهند داد. آنها پول مالیاتدهندگان را خرج رویاهای غیرواقعی، فساد و فرار مالیاتی میکنند. این دیگر کابینه نیست، این یک توهم دستهجمعی است.
به گزارش ایرنا، به تازگی یسرائیل کاتس وزیر جنگ رژیم صهیونیستی طرحی با عنوان شهر انسانی یا بشردوستانه تدوین و به کنست رژیم صهیونیستی ارائه کرده است که بر اساس آن ارتش اسرائیل باید اردوگاهی در رفح تاسیس و فلسطینیان را در آن تجمیع کند.
وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در یک کنفرانس مطبوعاتی جزئیات این طرح را فاش کرد و توضیح داد که اجرای این طرح در طول یک آتشبس احتمالی ۶۰ روزه انجام خواهد شد که در مرحله اول، حدود ۶۰۰ هزار فلسطینی آواره را در این منطقه، تجمیع خوهد کرد.
وی افزود: بعدها کل جمعیت غزه به این منطقه جابجا خواهند شد.
طبق اظهارات کاتس، در منطقه به اصطلاح بشردوستانه، چهار مرکز توزیع کمکهای انسانی توسط سازمانهای بینالمللی ایجاد خواهد شد. بر این اساس، فلسطینیها در «شهر بشردوستانه» تحت بازرسی امنیتی قرار خواهند گرفت تا از عدم وابستگی آنها به جنبش مقاومت اسلامی (حماس) اطمینان حاصل شود و به محض ورود به این منطقه، اجازه خروج به آنها و بازگشت به شمال غزه داده نخواهد شد.
طرح کابینه سیاسی رژیم صهیونیستی برای انتقال ساکنان غزه به منطقهای به اصطلاح شهر بشردوستانه در رفح موجی از انتقادات گسترده مقامات نظامی و سیاسی در سرزمینهای اشغالی را برانگیخت که به اعتقاد متخصصان حقوق بین الملل، «پاکسازی نژادی»، «جنایت علیه بشریت» و «نقض قوانین حقوق بشردوستانه» توصیف میشود.
دیدگاه تان را بنویسید