درخواست بیش از ۶۰ عضو پارلمان اروپا برای اقدام فوری علیه رژیم صهیونیستی
، «مارک بوتنیا»، نماینده بلژیکی پارلمان اروپا از گروه چپ، در شبکه اجتماعی ایکس (توئیتر) نوشت آنها به کالاس نامه نوشته و خواستار تشکیل فوری جلسه اضطراری شورای امور خارجه اتحادیه اروپا برای پیشنهاد اقدام علیه رژیم صهیونیستی شدهاند.

بیش از ۶۰ عضو پارلمان اروپا در نامهای به «کایا کالاس»، مسؤول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، خواستار برگزاری جلسه اضطراری برای پیشبرد اقدامات علیه رژیم صهیونیستی شدند.
به گزارش ایسنا، «مارک بوتنیا»، نماینده بلژیکی پارلمان اروپا از گروه چپ، در شبکه اجتماعی ایکس (توئیتر) نوشت آنها به کالاس نامه نوشته و خواستار تشکیل فوری جلسه اضطراری شورای امور خارجه اتحادیه اروپا برای پیشنهاد اقدام علیه رژیم صهیونیستی شدهاند.
به نقل از خبرگزاری آناتولی، این نمایندگان پارلمان اروپا در نامه خود خطاب به رئیس سیاست خارجی اتحادیه اروپا نوشتند: «ما برای شما نامه مینویسیم تا با توجه به وضعیت اسفناک انسانی در غزه و حملات مداوم اسرائیل به فلسطینیها در محلهای توزیع کمک که تاکنون منجر به کشته شدن بیش از ۱۰۰۰ نفر شده است، خواستار اقدام فوری شویم.»
آنها در ادامه نامه خود نوشتند توافق اخیر کمکهای اتحادیه اروپا و اسرائیل «هیچ تغییر ملموسی» در شرایط میدانی ایجاد نکرده و تاکید کردند در حالی که کودکان از گرسنگی میمیرند، اتحادیه اروپا با «سخنان ضعیف و بدون عمل» پاسخ میدهد.
این قانونگذاران همچنین نوشتند: «تاریخ به سکوت و همدستی اتحادیه اروپا در مواجهه با گرسنگی و نسلکشی در غزه نگاه مثبتی نخواهد داشت و شهروندان اروپایی خواستار اقدام واقعی هستند. ما به عنوان نمایندگان منتخب آنها، به شما میگوییم که دیگر نمیتوان استانداردهای دوگانه، سکوت و همدستی بیشتری داشت.»
نمایندگان پارلمان اروپا همچنین خواستار تصویب مجموعهای کامل از تحریمها علیه اسرائیل، تحریم بنیاد بشردوستانه غزه و افراد درون این سازمان، پیشنهاد اقداماتی پس از بررسی توافقنامه همکاری اتحادیه اروپا و اسرائیل و لابیگری با کشورهای عضو برای اجرای تحریم تسلیحاتی رژیم صهیونیستی دو طرفه شدند.
آنها در بخش دیگری از نامه خود نوشتند: «هر روزی که ما اقدامی نکنیم، روز دیگری است که فلسطینیهای غزه از گرسنگی میمیرند یا به این وضعیت رها میشوند. اکنون باید اقدامی صورت گیرد.»
هشدار رسانههای بینالمللی درباره وضعیت خبرنگاران غزه
چندین رسانه و خبرنامه بینالمللی نسبت به وضعیت اسفبار و گرسنگی و قحطی روزنامه نگاران و خبرنگاران در غزه ابراز نگرانی کرده و هشدار دادند که این افراد دیگر نمیتوانند برای خود و خانوادههایشان غذا تهیه کنند.
به گزارش ایسنا، خبرگزاری فرانسه، آسوشیتدپرس، شبکه خبری بی.بی.سی و رویترز اعلام کردند که پس از هشدارهای گسترده در مورد گرسنگی گسترده، «به شدت نگران» خبرنگاران در غزه هستند.
به نقل از خبرگزاری آناتولی، با توجه به اینکه رژیم صهیونیستی از ورود خبرنگاران بینالمللی به نوار غزه جلوگیری میکند، روزنامهنگاران فلسطینی تنها کسانی بودهاند که توانستهاند از منطقه جنگی گزارش تهیه کنند.
این خبرگزاریها در یک بیانیه مشترک بیسابقه اعلام کردند: «ما به شدت نگران روزنامهنگاران خود در غزه هستیم که به طور فزایندهای قادر به تامین غذای خود و خانوادههایشان نیستند.»
این خبرگزاریها در بیانیه خود همچنین آوردهاند: «ماههاست که این روزنامهنگاران مستقل، چشم و گوش جهان در غزه بودهاند. آنها اکنون با همان شرایط وخیمی روبهرو هستند که دیگر مردم غیرنظامی در این باریکه با آن مواجه هستند.»
در بخش دیگری از این بیانیه آمده است: «روزنامهنگاران در مناطق جنگی محرومیتها و سختیهای زیادی را تحمل میکنند. ما عمیقا نگران هستیم که تهدید گرسنگی اکنون یکی از آنهاست. ما بار دیگر از مقامات اسرائیلی میخواهیم که به روزنامهنگاران اجازه ورود و خروج به غزه را بدهند. ضروری است که مواد غذایی کافی به مردم آنجا برسد.»
خبرگزاریها ماههاست که از مقامات اسرائیلی درخواست میکنند تا به خبرنگاران اجازه دهند آزادانهتر به غزه رفت و آمد کنند، اما این درخواستها در هفتههای اخیر پس از نگرانی در مورد وضعیت جسمی برخی از کسانی که سعی در پوشش این درگیری داشتند، شدیدتر شده است.
اخیرا خبرگزاری فرانسه پس از هشدار خود مبنی بر اینکه همکاران بخش خبر به دلیل تهدید گرسنگی برای کار با مشکل مواجه هستند، از اسرائیل خواست تا اجازه تخلیه فوری خبرنگاران آزاد خود و خانوادههایشان را از نوار غزه صادر کند.
روزنامهنگاران آزاد که برای رسانههای بینالمللی کار میکنند، هشدار دادهاند که گرسنگی و کمبود آب آشامیدنی سالم منجر به بیماری و خستگی مفرط میشود.
همچنین گروهی از روزنامهنگاران شاغل در خبرگزاری فرانسه این هفته اعلام کردند که «بدون مداخله فوری، آخرین خبرنگاران در غزه نیز جان خود را از دست خواهند داد.»
انجمن روزنامهنگاران خبرگزاری فرانسه اعلام کرد: «ما روزنامهنگارانی را در درگیریها از دست دادهایم. برخی زخمی شدهاند؛ برخی دیگر اسیر شدهاند. اما هیچکدام از ما هرگز به یاد نداریم که همکارانمان از گرسنگی مرده باشند.»
دیدگاه تان را بنویسید