اخوان‌المسلمین: جهاد برای کمک به غزه واجب است

کد خبر: 1370084

اخوان المسلمین همچنین با تاکید بر ضرورت یاری‌رسانی به مردم غزه با تمام ابزارهای حمایتی ممکن، خواستار بازگشایی فوری گذرگاه‌ها و برداشتن تمامی موانع برای ورود کمک‌های انسانی به نوار غزه شد.

اخوان‌المسلمین: جهاد برای کمک به غزه واجب است

گروه اخوان‌المسلمین با انتشار بیانیه‌ای خواستار بسیج عمومی و اقدام فوری برای کمک به مردم غزه در برابر گرسنگی و کشتار آنها توسط اشغالگران شد.

به نقل از الجزیره، اخوان المسلمین همچنین با تاکید بر ضرورت یاری‌رسانی به مردم غزه با تمام ابزارهای حمایتی ممکن، خواستار بازگشایی فوری گذرگاه‌ها و برداشتن تمامی موانع برای ورود کمک‌های انسانی به نوار غزه شد.

این گروه تاکید کرد که ادامه بستن گذرگاه‌ها و جلوگیری از رسیدن کاروان‌های امدادرسان، دارو و غذا به مردم غزه، مشارکت در جنایت محسوب می‌شود، هرچند همدستان این اقدام تلاش کنند آن را با بهانه‌های واهی توجیه کنند.

در بیانیه اخوان المسلمین همچنین آمده است: جنایات رژیم صهیونیستی در غزه، نتیجه مسلم سکوت ننگین در برابر این رژیم و بستن کامل گذرگاه‌ها و مرزها است.

این گروه در پایان خاطرنشان کرده است: جهاد، واجب عینی است؛ هیچ فرد توانمندی مجاز به ترک آن نیست؛ این وظیفه تا زمانی که تجاوز دفع و ظلم برطرف نشود، از هیچ‌کس ساقط نمی‌شود و این تکلیف منحصر به مردم غزه نیست.

منابع محلی از اوضاع اسفناک و فاجعه بار انسانی در غزه به علت سیاست گرسنه نگه داشتن ساکنان غزه خبر دادند؛ جنایتی که از سوی رژیم صهیونیستی دنبال می شود.

شبکه الجزیره ساعاتی پیش گزارش داد که اوضاع در نوار غزه به علت گرسنگی شدید ساکنان و ممانعت رژیم صهیونیستی از ورود غذا به این منطقه به شدت بحرانی است و دیگر رمقی برای کادر درمان باقی نمانده که به مداوای بیماران و مجروحان بپردازند، زیرا آنها یک وعده غذا هم در روز نمی خورند.

براساس این گزارش در ششصد و پنجاه و سومین روز از جنگ غزه، گرسنگی در نوار غزه فاجعه زده بر اثر محاصره ارتش اشغالگر، بیداد می کند و موارد فوت ناشی از آن رو به افزایش است.

این در حالی است که وزارت بهداشت فلسطین در غزه اعلام کرد که کادر پزشکی و بیماران یک وعده غذا هم در روز نمی خورند و این تهدیدکننده توانایی آنها برای انجام ماموریت و گواهی بر جان باختن به سبب گرسنگی است.

روز جمعه ابوعبیده سخنگوی گردانهای عزالدین قسام در سخنانی به شدت از سکوت سران عرب و اسلام در قبال ساکنان غزه انتقاد کرد و مراتب انزجار خود را از عجز جهان عرب و اسلام در قبال ورود غذا و دارو به گرسنگان غزه ابراز داشت.

در این میان، وزارت بهداشت غزه اعلام کرد که شمار بسیار زیادی از گرسنگان به مراکز درمانی منتقل شده اند و حال مساعدی ندارند. وزارت بهداشت غزه نیز هشدار داد که بسیاری بر اثر گرسنگی جان خواهند داد.

جهاد اسلامی فلسطین نیز در واکنش به این موضوع گفت که گرسنگی و مرگ جمعی در غزه، نتیجه سیاست های گرسنگی برنامه ریزی شده اشغالگران است. ارتش اشغالگر صهیونیستی شبکه مسلحی به نام «موسسه انسانی غزه»، ایجاد و آن را به تله های مرگ تبدیل کرده است؛ سازوکاری جنایتکارانه‌ که به ابزاری برای کشتار فلسطینی‌های نیازمند دریافت کمک در نوار غزه تبدیل شده است به طوری که نظامیان اشغالگر، روزانه دهها نفر را در اطراف این مراکز به شهادت می‌رساند.

به گزارش ایرنا، رژیم صهیونیستی در هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) جنگ علیه نوار غزه را با دو هدف اصلی از بین بردن جنبش حماس و بازگرداندن اسیران صهیونیست از این منطقه آغاز کرد اما در رسیدن به این اهداف شکست خورد و ناچار به توافق با جنبش حماس برای تبادل اسیران شد.

در ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ (۳۰ دی ۱۴۰۳) براساس توافقی میان حماس و رژیم صهیونیستی، در نوار غزه آتش‌بس برقرار شد و براساس آن تعدادی از اسیران مبادله شدند اما در ادامه، رژیم صهیونیستی از ورود به مذاکرات مرحله دوم آتش بس، سر باز زد و از بامداد سه‌شنبه ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ با نقض مفاد آتش‌بس تجاوزهای نظامی خود به نوار غزه را از سر گرفت.

رژیم اشغالگر در این مدت، با بستن گذرگاه های مرزی، از ورود هرگونه کمک بشردوستانه از سوی کشورهای مختلف و نهادهای بین‌المللی جلوگیری ‌می‌کند. اسرائیل، همچنین با متهم کردن سازمان امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی «آنروا» به حمایت از «تروریسم» و عدم تمدید ویزای کارکنان این نهاد و سایر نهادهای بین‌المللی در زمینه امدادرسانی به آوارگان فلسطینی، مانع تراشی می‌کند.

 

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

تازه های سایت