ژنرال صهیونیست: این ایران بود که زمان آتشبس را تعیین کرد
در دوازدهمین روز از حمله ایران به رژیم غاصب صهیونیستی، تحلیلگران و مقامات رژیم صهیونیستی، شکست در مقابل ایران را اذعان کردند.

تحلیلگران و مقامات رژیم صهیونیستی به شکست در مقابل ایران و حملات سنگین علیه این رژیم اعتراف کردند.
در دوازدهمین روز از حمله ایران به رژیم غاصب صهیونیستی، تحلیلگران و مقامات رژیم صهیونیستی، شکست در مقابل ایران را اذعان کردند.
نماینده صهیونیست: ایران همچنان پابرجاست و میتواند ما را هدف قرار دهد
«عمیت هالیوی» نماینده پارلمان رژیم صهیونیستی اذعان کرد: باید گفت نظام ایران همچنان پابرجاست. این کشور همچنان موشکهای زیادی در اختیار دارد و میتواند ما را هدف قرار دهد.
شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی نیز گزارش داده بود: برآوردهای صورت گرفته در اسرائیل حاکی از آن است که ایران هنوز از سلاحهای دوربرد و خطرناک خود استفاده نکرده است؛ موشکهای سنگین که بیش از یک تُن مواد منفجره دارند و موشکهای کروز که ردیابی و رهگیری آنها دشوار است.
ژنرال صهیونیست: ایران زمان آتشبس را تعیین کرد
همچنین «یوم سامیا» ژنرال نیروهای ذخیره ارتش رژیم صهیونیستی گزارش داد: این ایران بود که کنترل اوضاع را به دست گرفت و زمان آتشبس را تعیین کرد.
وی اضافه کرد: ما تنها چند سال آرامش برای خود خریدیم آن هم به قیمت گزاف و درد و رنج برای نسلهای بعدی.
تحلیلگر عربزبان: هدف از جنگ تحمیلی تسلیم کردن ایران بود که حاصل نشد
«خلیل نصرالله» تحلیلگر امور منطقه تاکید کرد: ایرانیها تاکید داشتند که آخرین حملات را آنها انجام دهند. شش موج حمله موشکی در جنگی که به آنها تحمیل شد صورت گرفت.
وی اضافه کرد: قرار بود از طریق این جنگ تحمیلی، ایران را تسلیم کنند اما این هدف حاصل نشد.
نصرالله تصریح کرد: این جنگ طولانی به پایان رسید اما نبرد همچنان ادامه دارد.
کالکالیست: هزینه جنگ با ایران اسرائیل را به مرز فروپاشی برد
هزینههای امنیتی اسرائیل در جنگ با ایران تاکنون به حدود ۲۰ میلیارد شِکِل (۵.۷ میلیارد دلار) رسیده است؛ از این مقدار، ۱۵ میلیارد شِکِل صرف هزینههای مستقیم نظامی و ۵ میلیارد شِکِل نیز به صندوق جبران خسارات حملات موشکی اختصاص یافته است. این روند موجب افزایش قابلتوجه کسری بودجه دولت اسرائیل شده است.
کسری بودجه فراتر از پیشبینیها
دولت اسرائیل برای سومین بار متوالی در آستانه عبور از سقف کسری بودجه تعیینشده خود قرار دارد. طبق برآوردهای فعالان بازار سرمایه در داخل و خارج از اسرائیل، کسری بودجه دولت در سال ۲۰۲۵ از مرز ۶درصد تولید ناخالص داخلی فراتر خواهد رفت؛ این در حالی است که سقف تعیینشده برای کسری، ۴.۹درصد در نظر گرفته شده بود.
بر اساس گزارش رسمی حسابرس کل در سال ۲۰۲۳، کسری بودجه ۴.۲درصد تولید ناخالص داخلی اعلام شد؛ اما آمارهای واقعی نشان میدهند که کسری به ۵.۱درصد رسیده است. در سال ۲۰۲۴ نیز وزارت دارایی اسرائیل اعلام کرد که کسری بودجه به ۶.۹درصد رسیده، در حالی که دفتر آمار مرکزی رقم واقعی را حدود ۸.۳درصد برآورد کرده است. به گفته کارشناسان، این ارقام در هر سه سال، نشانهای از یک بحران مالی جدی و مزمن هستند.
هشدار بزرگترین بانک جهان
در پایان هفته گذشته، بانک جیپی مورگان چیس، به عنوان بزرگترین بانک سرمایهگذاری در جهان، پیشبینی خود از کسری بودجه اسرائیل را بهطور قابل توجهی افزایش داد؛ از ۵درصد به ۶.۲درصد از تولید ناخالص داخلی، که به معنای افزایش بیش از ۲۵ میلیارد شِکِل کسری جدید است.در گزارش تحلیلی بانک آمده است: «فرض ما این است که افزایش هزینههای نظامی و کاهش درآمدهای مالیاتی، کسری بودجه امسال را بیش از ۱درصد افزایش خواهد داد و به حدود ۶.۲درصد خواهد رساند، که اندکی کمتر از سطح سال گذشته یعنی ۶.۸ درصد است.»
همچنین افزوده است: «اگرچه پرداخت خسارت به اموال از طریق صندوق جبران خسارات، تأثیر فوری بر بودجه دولت نخواهد داشت، اما تأمین مالی مجدد این صندوق در میانمدت بر انتشار اوراق قرضه تأثیر خواهد گذاشت.»جیپی مورگان قصد دارد انتشار اوراق قرضه دولتی اسرائیل را بهصورت مستقیم از طرف وزارت دارایی انجام دهد.
پیشبینی افت تولید و کاهش مالیاتها
به گزارش وبگاه اقتصادی اسرائیلی کالکالیست در روز دوشنبه، «شموئل آبرامسون»، اقتصاددان ارشد وزارت دارایی اسرائیل، در حال تدوین پیشنویس جدیدی برای بودجه ۲۰۲۵ است که شامل افزایش بودجه جنگ خواهد بود. وزیر دارایی، «بزالل اسموتریچ»، نیز این موضوع را تأیید کرده است.طبق اعلام وزارت دارایی اسرائیل، انتظار میرود تولید ناخالص داخلی کاهش یابد و این کاهش، منجر به افت درآمدهای مالیاتی شود؛ هرچند این وزارتخانه معتقد است که اقتصاد کشور هنوز توان تطبیق با شرایط را دارد.
تأثیر کمکهای نظامی آمریکا بر کسری
از دیدگاه کارشناسان سرمایهگذاری در مؤسسه مالی «میتاو»، بخشی از هزینههای جنگ علیه ایران از محل کمکهای نظامی آمریکا تأمین میشود و بنابراین بهطور مستقیم بر کسری بودجه تأثیر نمیگذارد.
با این حال، آنگونه که «الکس زبرزینسکی»، اقتصاددان ارشد این مؤسسه تأکید میکند: «اگر ذخایر مهمات از بودجه داخلی جایگزین شود نه از محل کمکهای آمریکا، آنگاه فشار کسری بودجه بیشتر خواهد شد.»
زبرزینسکی همچنین تأکید کرد که هزینههای امنیتی که خارج از شمول کمکهای آمریکایی قرار دارند، مانند جبران خسارتها و بازسازی زیرساختها، بار مالی مستقیمی بر بودجه خواهند داشت. آیا پایان جنگ با ایران میتواند بار غزه را سبک کند؟ در پایان کالکالیست نوشت، کارشناسان امیدوارند که پایان احتمالی جنگ با ایران، راه را برای کاهش هزینههای نظامی در نوار غزه هموار کند. در این صورت، بخشی از بودجههای امنیتی میتواند به جای میدان نبرد، صرف بازسازی داخلی یا تثبیت اقتصادی شود.
حملات کوبنده اخیر ایران به رژیم صهیونیستی
«عزام ابو العدس» کارشناس مسائل داخلی رژیم صهیونیستی دور جدید حملات موشکی ایران علیه سرزمینهای اشغالی که صبح دیروز انجام شد را با وجود تعداد کم موشکها، استثنایی خواند.
وی تاکید کرد که یک موشک ایرانی اصابت دقیقی به یک مقر نظامی در بئرالسبع داشته است.
وی افزود که در منطقه الخضیره نیز موشک ایران به یک موقعیت حساس و امنیتی اصابت کرده است.
این کارشناس عربزبان تاکید کرد که ایران با این حملات این پیام را مخابره کرد که همچنان توان نظامی بسیار قدرتمندی دارد.
رادیو رژیم صهیونیستی صبح دیروز گزارش داد: حملات موشکی ایران به بئرالسبع باعث برجای ماندن ویرانیهای گسترده به شعاع صدها متر و تخریب ساختمانها شده است.
تلآویو: برجای ماندن ویرانیهای گسترده به شعاع صدها متر
همچنین رادیو رژیم صهیونیستی گزارش داد: حملات موشکی ایران به بئرالسبع باعث برجای ماندن ویرانیهای گسترده به شعاع صدها متر و تخریب ساختمانها شده است.
ایران از صبح دیروز طی پنج موج موشکی، مناطق مختلف اراضی اشغالی را هدف قرار داد.
دیدگاه تان را بنویسید