جبلی: کارشناسان صداوسیما آنتن زنده را امانت بدانند

کد خبر: 1368935

جبلی در پاسخ به سوال دیگر خبرنگار تسنیم درباره حواشی برخی از کارشناسان روی آنتن تلویزیون، تأکید کرد: درخواست می‌کنم از همه کارشناسان و میهمانانی که این روزها در مقابل چشم میلیون‌ها نفر مخاطب رسانه ملی قرار می‌گیرند و رسانه ملی تلاش می‌کند که از همه دیدگاه‌ها و نظرات برای تقویت وحدت ملی و انسجام ملی کمک بگیرد و از آنها استفاده کند، قدر آنتن زنده و فرصت صحبت با مردم را بدانند و این امانت را رعایت و حفظ بکنند.

جبلی: کارشناسان صداوسیما آنتن زنده را امانت بدانند

پیمان جبلی در جریان بازدید از ساختمان شیشه‌ای به چند سوال خبرنگار تسنیم پاسخ داد، برای اولین بار از ۱۱ بمب اصابت کرده گفت و به آخرین خبرها از احوال مجروحان حادثه پرداخت.

به گزارش تسنیم، پیمان جبلی رئیس سازمان صداوسیما درباره احیا و  بازسازی ساختمان شیشه‌ای، گفت: ان‌شالله اراده ما این است که تا حداکثر یک سال آینده و شاید کمی بیشتر از یک سال آینده این ساختمان به همان شکل زیبایی که قبلا بود برگردد.

جبلی در پاسخ به سوال دیگر خبرنگار تسنیم درباره حواشی برخی از کارشناسان روی آنتن تلویزیون، تأکید کرد: درخواست می‌کنم از همه کارشناسان و میهمانانی که این روزها در مقابل چشم میلیون‌ها نفر مخاطب رسانه ملی قرار می‌گیرند و رسانه ملی تلاش می‌کند که از همه دیدگاه‌ها و نظرات برای تقویت وحدت ملی و انسجام ملی کمک بگیرد و از آنها استفاده کند، قدر آنتن زنده و فرصت صحبت با مردم را بدانند و این امانت را رعایت و حفظ بکنند.

وی افزود: در طول 12 روز دفاع مقدس مردم عزیزمان در برابر جنایت، حدود شش هزار ساعت فقط شبکه‌های سیما در طول 12 روز برنامه تولید و پخش کردند. بخش عمده‌اش برنامه‌های زنده بود. این آمار بدون شبکه‌های صدا، بدون شبکه‌های استانی و بدون حتی شبکه خبر بوده و فقط شبکه‌های سیما را شامل می‌شود. احتمال دارد ایراداتی اتفاق افتاده باشد به ویژه در برنامه‌های زنده، اما نیت رسانه ملی و آنچه که مردم عزیز ما دیدند از عزم و اراده و به هر حال فعالیت رسانه ملی در طول 12 روز جنگ ایستادگی بود، مقاومت بود، تقویت وحدت و همبستگی بود از این به بعدم انشالله همین‌طور خواهد بود.

بیشتر بخوانید

ساختمان شیشه‌ای بازسازی و بخشی از آن موزه می‌شود/ روایت جبلی از 11 بمب اصابت‌کرده

او درپاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه سازمان صدا و سیما بعد از این جریان چه سیاست‌های امنیتی در پیش گرفته؟ برای اولین بار به آمار 11 سرجنگی پیدا شده اشاره کرد و توضیح داد: بررسی دقیق نظامی و کارشناس نظامی که باید در نهایت نظر بدهند در مورد اینکه این ساختمان هدف چند تا و چه موشک‌هایی قرار گرفته طبیعتاً برمی‌گردد به نهادهای متخصص و کارشناس، اما آن چیزی که ما از محل انفجارها و پیدا کردن سر جنگی موشک‌ها و تصاویری که در دوربین‌ها ثبت شده دیده‌ایم، روزگذشته هم به آخرین نتیجه که رسیدیم این بود که یک محل انفجار دیگر هم کشف کردیم. تاکنون فکر کردیم که 7 موشک چون بر اساس طرح جنگی به ساختمان عمودی اصابت کرده و سه موشک هم به قسمت طبقه دوم ضلع جنوبی که بالای استودیو شبکه خبر هست اصابت کرده، دیروز هم یک محل انفجار دیگر که گلوله سر جنگی موشک تا زیر زمین ساختمان نفوذ کرده بود پیدا کردیم و این عدد به 11 رسید.

وی خاطرنشان کرد: ممکن است که حالا کارشناسان بررسی دقیق‌تر بکنند، هم در مورد نوع موشک نوع انفجارات و تعداد اصابت‌هایی که بوده نظر بدهند. آن چیزی که برای ما مسجل شده محل اصابت‌ها حفره‌هایی که در ساختمان‌ها به وجود آمده، محل انفجار در کف ساختمان تاکنون 11 موشک را  ثبت کردیم.

جبلی درباره  اقدامات امنیتی سازمان صداوسیما بعد از حمله با ساختمان شیشه‌ای، گفت: با توجه به اینکه ما فکر می‌کردیم که این اتفاق بیفتد، مانور آمادگی همکاران‌مان را شاید از 6 ماه قبل شروع کرده بودیم، بعضی از بخش‌های کوتاه شبکه خبر بدون اینکه هموطنان عزیز ما متوجه این تغییر استودیو بشوند، از 6 ماه قبل از محل‌های دیگری در حال پخش بود، برای اینکه ما تمرین بکنیم؛ اگر در روز حادثه مجبور شدیم به طور کل استودیو شبکه خبر ترک بکنیم، وقفه‌ای در پخش اخبار به وجود نیاید، به دلیل این پیش‌بینی‌ها و به هر حال تدابیری که در نظر گرفته شده بود، خوشبختانه دیدیم که کوچک‌ترین وقفه‌ای در پخش اخبار پیش نیامد و ما حداکثر تدابیر را برای حفظ سلامت و امنیتی همکاران عزیزمان پیش بینی کردیم و امیدواریم که اتفاقی در آینده نیفتد اما برای احتمالات آینده خودمان آماده کردیم.

جبلی درباره اقدامات بین‌المللی سازمان صداوسیما در محکومیت این حمله نیز گفت: ما مستنداتی را که باید آماده می‌کردیم برای مکاتبات با سازمان‌های بین‌المللی آماده کردیم، مستندات را به وزارت امور خارجه، معاونت حقوقی ریاست جمهوری ارسال کردیم، مرکز بین الملل ما در سازمان صدا و سیما با سازمان‌های بین‌المللی که صدا و سیما در آن عضویت دارند و با سازمان‌ها و نهادها و تشکل‌های بین‌المللی مکاتبات و ارتباطاتی را برقرار کرده، امیدواریم که بتوانیم این محکومیت ضروری را که باید سازمان‌های بین‌المللی نسبت به این موضوع داشته باشند را از آنها بگیریم. تمام تلاش‌مان را می‌کنیم و امیدواریم که این تلاش‌ها و این پیگیری‌هایی که انجام می‌شود، منجر به این بشود که سازمان‌های بین‌المللی مسئولیت خودشان را به درستی عمل بکنند و این حمله را محکوم کنند و به لوازم این محکومیت هم عمل بکنند.

جبلی در پاسخ به پرسش تسنیم درباره آخرین وضعیت مجروحان و اینکه شهدای حادثه ساختمان شیشه‌ای 3 نفر است، افزود: مجروحان ما که 20 نفر هستند وضعیت وخیمی نداشتند و بحمدلله امور درمانی‌شان طی می‌شود. بخشی از آنها نیاز به جراحی داشتند که انجام شده است. اما درباره آمار شهدا هم دو نفر از همکاران رسانه ملی بودند و یک نفر هم همراه نماینده مجلس بودند که آن لحظه میهمان برنامه شبکه خبر بودند.

وی در خصوص آمادگی صداوسیما برای حمله رژیم صهیونیستی، تأکید کرد: اگر آمادگی‌های قبلی و تدابیری که برای تخلیه ساختمان اتخاذ شد دقایقی و ساعتی قبل از این حمله اتخاذ نشده بود، ما تعداد بسیار زیادی از همکاران‌مان را ممکن بود که در این حمله از دست بدهیم. در این حمله اما به دلیل پیش بینی که ما خودمان کردیم و آمادگی که وجود داشت تلفات این حادثه سه شهید بود و نزدیک 20 زخمی بود اما آنچه که در کنار خسارات و تلفات و زیان‌هایی که این سازمان این ساختمان دید و باید به آن توجه کرد،  اثبات شجاعت مقاومت ایستادگی و ایمان به هدف و ایمان و باور به وظیفه و مسئولیتی که همکاران عزیز ما احساس کردند و ایستادگی و مقاومت همکاران ما نماد مقاومت مردم ایران شد و به همین خاطر فکر می‌کنم که این حادثه در تاریخ نه فقط رسانه ملی، بلکه در تاریخ کشور انشالله ماندگار خواهد شد.

 

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

تازه های سایت