بررسی تعطیلی ادارات تهران به دلیل شرایط اضطرار آلودگی هوا | ادارات تهران فردا 17 تیر تعطیل می شود؟
شاخص کیفیت هوای تهران در روزهای اخیر بالای ۲۶۰ و بسیار ناسالم است. جلسه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوا امروز ساعت ۱۴ با حضور مدیران مربوطه در استانداری تهران برگزار میشود.

موضوع تعطیلی ادارات در تهران به دلیل شرایط اضطرار آلودگی هوا در کمیته ویژه عصر امروز مورد بررسی قرار میگیرد.
به گزارش ایلنا، جلسه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوا در پایتخت امروز در استانداری تهران با حضور، نمایندگان دستگاهای مختلف مانند مدیر کل مدیریت بحران تهران، مدیر کل منابع طبیعی و آبخیرداری تهران، مدیر کل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری تهران، مدیر کل راه داری و حمل و نقل جادهای استان تهران، رئیس پلیس راهور تهران بزرگ، رئیس پلیس راهور غرب تهران، رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ساعت ۱۴ امروز برگزار میشود.
همچنین رئیس جمعیت هلال احمر، مدیرکل هواشناسی تهران، معاون محیط زیست استان تهران و مدیرعامل برق منطقهای تهران نیز در این جلسه حضور دارند.
موضوع تعطیلی برخی از ادارات و دستگاهها از جمله مباحث مورد بررسی در جلسه امروز است که این موضوع و سایر مصوبات به اطلاع شهروندان خواهد رسید.
گفتنی است، شاخص کیفیت هوا طی روزهای اخیر در تهران به بالای ۲۶۰ رسیده و بسیار ناسالم شده است.
شاخص کیفیت هوای تهران در روزهای اخیر بالای ۲۶۰ و بسیار ناسالم است. جلسه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوا امروز ساعت ۱۴ با حضور مدیران مربوطه در استانداری تهران برگزار میشود.
موضوع تعطیلی ادارات و تصمیمات دیگر در این جلسه بررسی خواهد شد.
در نشست اضطراری بررسی بحران گرد و غبار در تهران بر راهکارهای کوتاه مدت مانند اطلاع رسانی فوری به شهروندان، تقویت نظام هشدار سریع، محدودیت فعالیت در فضای باز در شرایط ناسالم تاکید شد.
به گزارش فارس؛ در پی وقوع پدیده گردوغبار در بخشهای گستردهای از کشور و افزایش چشمگیر غلظت ذرات معلق در هوای پایتخت، جلسهای اضطراری صبح امروز (۱۶ تیر) به ریاست معاونت محیط زیست انسانی سازمان حفاظت محیط زیست و با حضور نمایندگان سازمان هواشناسی کشور، رئیس مرکز ملی پیش بینی وضع هوای سازمان هواشناسی، معاون پیشبینی و هشدار سازمان هواشناسی و معاون شرکت کنترل کیفیت هوای شهرداری تهران برگزار شد.
در این نشست، آخرین دادههای هواشناسی، منابع تولید گردوغبار، اثرات آن بر سلامت عمومی و کیفیت هوا بررسی شد. کارشناسان حاضر ضمن تأکید بر ماهیت داخلی بخشی از طوفانهای گردوغبار، بر لزوم تقویت همکاریهای منطقهای برای مهار منشأ خارجی این پدیده تأکید کردند.
همچنین، در این جلسه راهکارهای کوتاهمدت نظیر اطلاعرسانی فوری به شهروندان، تقویت نظام هشدار سریع، محدودیت فعالیتهای فضای باز در شرایط ناسالم و تدابیر بلندمدت مانند تقویت پوشش گیاهی مناطق بحرانی، مدیریت منابع آب، و توسعه همکاریهای بیندستگاهی مورد بررسی قرار گرفت.
سازمان حفاظت محیط زیست با اعلام وضعیت هشدار، از شهروندان خواست در روزهای با آلودگی بالا از تردد غیرضروری پرهیز کنند و گروههای حساس همچون سالمندان، کودکان و بیماران تنفسی، در فضای باز حاضر نشوند.
تهران تا پایان تابستان با پدیده گردوغبار درگیر خواهد بود
رییس اداره حفاظت محیط زیست شهر تهران گفت: با توجه به کانونهای استانی و فرااستانی ایجاد گردوغبار، بهاحتمال زیاد تهران تا پایان تابستان با این پدیده درگیر خواهد بود.
به گزارش تسنیم، در روزهای اخیر، هوای شهر تهران بهشدت تحت تأثیر پدیده گردوغبار قرار گرفته است و شدت آلودگی هوا در تهران تا جایی پیش رفت که شب گذشته، یکشنبهشب، شاخص کیفیت هوا (AQI) در برخی ایستگاهها به عدد بیسابقه 500 رسید؛ عددی که نشاندهنده وضعیت «بسیار خطرناک» است و سلامت تمامی گروههای جامعه را تهدید میکند.
در رابطه با این موضوع، زهره عبادتی؛ رییس اداره حفاظت محیط زیست شهر تهران به تسنیم گفت: ما در فصل بهار و تابستان، بهدلیل وزش باد نسبتاً شدید، که در دو سه سال اخیر نیز شدت آن افزایش یافته، شاهد روند فزاینده بیابانزایی هستیم. برخی تالابهایی که پیشتر خشک شدهاند نیز به کانونهای گردوغبار تبدیل شدهاند، به همین دلیل، با افزایش سرعت باد، شاهد افزایش گردوغبار در سطح شهر تهران هستیم.
وی ادامه داد: البته تمام این کانونها در محدوده استان تهران قرار ندارند، بررسیها نشان داده است منشأ گردوغباری که در روزهای اخیر وارد تهران شده، تالاب صالحیه است که در مرز استانهای البرز و قزوین قرار دارد، البته در خود استان تهران، بهویژه در شهرستانهای ملارد و ورامین نیز بخشهایی وجود دارد که به کانون گردوغبار تبدیل شدهاند.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهر تهران اضافه کرد: بهاحتمال زیاد، تا پایان فصل تابستان نیز همچنان با این پدیده درگیر خواهیم بود.
عبادتی تأکید کرد: آلودگی هوای فصل زمستان با پدیده گردوغبار در فصول گرم تفاوت دارد، در زمستان بهدلیل پدیده وارونگی دما (اینورژن)، آلودگی هوا رخ میدهد که در آن شرایط میتوان منابع آلودگی مانند منابع متحرک، خودروها و کارخانهها را کنترل کرد، اما در مورد گردوغبار، با یک پدیده طبیعی مواجه هستیم که در پی وزش باد رخ میدهد و خیلی قابل کنترل نیست، البته ما طبق وظایف قانونی خود، در هر زمان نظارتها را انجام میدهیم.
وی افزود: برای نمونه، نحوه فعالیت معادن شن و ماسه یا واحدهایی که احتمال دارد در حین فعالیت، ذرات معلق منتشر کنند، همگی تحت نظارت محیط زیست قرار دارند اما نکته اینجاست که نوع مواجهه با شرایط اضطراری ناشی از گردوغبار، با آنچه در فصل زمستان تجربه میکنیم متفاوت است، در این زمینه، باید بیشتر بهسمت تأمین حقآبه تالابها، آن هم نهفقط در استان تهران بلکه در استانهای مبدأ گردوغبار، و نیز اجرای پروژههای بیابانزدایی حرکت کنیم.
عبادتی گفت: این پروژهها توسط اداراتکل منابع طبیعی در استانها اجرا میشود و ادارهکل منابع طبیعی استان تهران هم اقداماتی را در غرب و جنوب استان انجام داده است. بهنظر میرسد لازم است این پروژهها بهلحاظ بودجهای تقویت و در ابعادی گستردهتر اجرا شوند تا حداقل بتوانیم منابع داخلی استان را بهتر کنترل کنیم.
دیدگاه تان را بنویسید